Maybelline BB Cream (makeupsia)
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

Maybelline BB Cream

Vi er begge storforbrukere av Maybelline sin BB Cream. Derfor vil vi gjerne anbefale den til dere. 

Eileen sier: I og med at det kun er en fuktighetsgivende, tynn ansiktskrem med farge, så føles den ikke tung ved påføring og smitter heller ikke av på klærne. Jeg bruker den stort sett som en foundation eller concealer og jeg er storfornøyd. Har ikke vært borti bedre ansiktsprodukt. Huden får en veldig naturlig og fin glød. Man behøver heller nødvendigvis ikke pudder over, med mindre man har behov for å dekke mer. Jeg har generelt ingen urenheter, men en veldig tørr hud. Derfor passer BB Cream meg perfekt. Den tørker ikke ut huden, fukter den derimot. Og er verken klissete eller fettete. 

Natalie sier: For det første har den utrolig søtt design, det var det som fikk meg til og kjøpe den. Den gir lett dekke, er ikke bra hvis du skal dekke hele fjeset. Jeg bruker den mer som under-øye concealer. Den lysner opp og får deg til å se fresh og våken ut. Den er også veldig billig, så jeg anbefaler denne til ALLE. Minus er at de ikke har et bra fargeutvalg her i Norge. Den minner også mer om en tinted moisturizer enn en BB cream, men i alt, et kjempebra produkt!


 


 • jeanette

  21.10.2012 kl.16:35
  Tenkte å prøve den !!

  Dere er flinke :D


  Skriv en ny kommentar

  Makeup says it all

  Vi er to jenter på 17 som bor like utenfor Oslo. Vi har begge en stor interresse for sminke/hudpleie. I januar 2013 begynner vi sammen på Norsk Hudpleieskole. Følg med om du vil være med oss igjennom et beintøft år med 8 eksamner, ett heftig pensum og generelt det å eldes fra ungdom til voksen. Vi vil i hovedsak blogge om sminke, produkter og vi vil være flinke til å poste videoer. Kontakt oss gjerne på makeupsia@hotmaill.com.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits