LUSH (makeupsia)
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

LUSH

I går var jeg å kjøpte meg to nye favoritter fra Lush.
Den ene er en ansiktsskrubb som skal brukes kun ett par dager i uken. Den er veldig drøy så man får masse for pengene. Det er ingen konserveringsmidler i noen av Lush sine produkter, noe jeg er veldig fornøyd med. Skrubben har en god lett lukt og gir huden i tillegg masse fuktighet uten å gjøre huden fet. Noe av det morsomte er at denne skrubben er faktisk spiselig, selvom jeg personlig ikke syntes at den smakte så veldig godt.


Så kjøpte jeg denne leppe skrubben. Noe som er et must nå som vinteren bringer sprukne og såre lepper. Denne er jeg kjempe fornøyd med. Man påfører kun litt på pekefingeren og skrubber som vanlig. Den etterlater ikke leppene tørre og såre, derimot glatte og fuktige. Skrubben består hovedsakelig av sukker og vann. Så også denne er spiselig. Jeg valgte "smaken" Bubblegum. Ellers kan man velge mellom popcorn eller mint sjokolade. Selv foretrekker jeg Bubblegum.
Har du noen av disse produktene?

Eileen

 

 

 


 • 26.10.2012 kl.10:48
  Har så lyst på den skrubben!
  26.10.2012 kl.11:00
  makeupyourlife: Den er virkelig verdt å kjøpe! Så er den kjempe billig, bare 99 kr!!!

  Martine

  26.10.2012 kl.13:37
  Hvor er leppe skrubben å få kjøpt? :) Kunne virkelig trengt en sånn!
  26.10.2012 kl.15:27
  Martine: Hei. Den får du kjøpt på Lush :D


  Skriv en ny kommentar

  Makeup says it all

  Vi er to jenter på 17 som bor like utenfor Oslo. Vi har begge en stor interresse for sminke/hudpleie. I januar 2013 begynner vi sammen på Norsk Hudpleieskole. Følg med om du vil være med oss igjennom et beintøft år med 8 eksamner, ett heftig pensum og generelt det å eldes fra ungdom til voksen. Vi vil i hovedsak blogge om sminke, produkter og vi vil være flinke til å poste videoer. Kontakt oss gjerne på makeupsia@hotmaill.com.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits