Makeup Mekka vs Coverbrands (makeupsia)
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

Makeup Mekka vs Coverbrands

Har tenkte å gi dere en enkel sammenligning mellom Makeup Mekka og Coverbrands. Vil ta for meg pris, levering, nettsted etc.For noen uker tilbake så bestilte jeg tannbleking fra merket Smilelab fra coverbrands.no. Har aldri vært mer imponert over leveringstiden. Tok nøyaktig èn dag før tannblekningen lå i postkassen min. Coverbrands har en veldig fin og oversiktilig nettside og det er lett å finne frem til hva du er ute etter. Personlig savner jeg ett par merker men ellers oppfyller Coverbrands alle mine krav. I forhold til Makeup Mekka har Coverbrands definitivt et mer ekpensivt utvalg og en helt annen prisklasse. I og med at også Coverbrands fører kjente merker som Barry M, Clinique og NYX, så er prisen overkommelig. Noen produkter kan du være mer heldig med enn andre, da noen er billigere på Coverbrands enn i butikken. Så alt i alt så er Coverbrands en utrolig god nettside som fører alt innen hudpleie og sminke. 

 

Fra Makeup Mekka har jeg enda ingen erfaring med levering i og med at bestillingen min ikke har kommet enda. Jeg bestilite fra de på tirsdag, så jeg forventer pakken over helgen. På Makeup Mekka er prisen nesten latterlig billig. Man får kjøpt de nødvendige sminkeproduktene til en utrolig god pris. Makeup Mekka har altså sine egne brands og det er natruligvis en av grunnene til at det er såpass billig. Makeup Mekka passer perfekt til jeg som er en viss "nybegynner" innen makeup og for deg som har behov for å bytte ut "børste-garderoben". Selv har  jeg bestilt bortimot 12 koster av alle slag, fordi mine har sett sine bedre dager. Med tanke på prisen så får du uttalige produkter på Makeup Mekka mens du på Coverbrands derimot bare får ett produkt til samme pris. Nettsiden deres er også oversiktlig og lett å finne frem på. Vil gå litt dypere inn på Makeup Mekka når jeg har mottatt pakken som jeg har bestilit fra de. 

Alt i alt så er Makeup Mekka min favoritt, i og med at det er kvalitetsprodukter til minimal pris. 

 

Hvilke av disse er din favoritt? 

 

Eileen


 • 26.10.2012 kl.21:57
  jeg liker veldig godt begge sidene, har litt forskjellig erfaringer, noen ganger kommer pakkene på en dag andre ikke...

  Men jeg vil si at makeupmekka er et perfekt sted å kjøpe billig sminke, men kvaliteten er noe annet på coverbrands!

  Jeg synes ikke makeupmekka sien produkter er så gode, spesiellt ikke leppestiftene, det andre jeg har prøvd er helt greit. Men pris spiller og en rolle, helt klart! får mer kvalitet for pengene på coverbrands føler jeg :)


  Skriv en ny kommentar

  Makeup says it all

  Vi er to jenter på 17 som bor like utenfor Oslo. Vi har begge en stor interresse for sminke/hudpleie. I januar 2013 begynner vi sammen på Norsk Hudpleieskole. Følg med om du vil være med oss igjennom et beintøft år med 8 eksamner, ett heftig pensum og generelt det å eldes fra ungdom til voksen. Vi vil i hovedsak blogge om sminke, produkter og vi vil være flinke til å poste videoer. Kontakt oss gjerne på makeupsia@hotmaill.com.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits