Pakke i posten (makeupsia)
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

Pakke i posten

Da mottok jeg endelig min bestilling fra Makeup Mekka. Er forsovet utrolig fornøyd med leveringstiden, tok 4 dager fra jeg bestilte til den lå i postkassen. Pakken inneholdte alt jeg bestilte pluss en gave fra de, to lipglosser, en øyenskygge kost og en beige neglelakk. Har så vidt fått testet ut noen av kostene, var tilsammen 10 i pakken. Og jeg er også strålende fornøyd med produktene. Eneste jeg var litt skuffet over er den lilla øyenskyggen som hadde alt for mye røde pigmenter og leppestiften som ga for lite farge. Ellers så kommer jeg definitvt til å bestille mer fra Makeup Mekka. 

Tilsammen kom produktene på 170 kr, men siden man må betale frakt (om man bestiller for under 400,-) på 29 kr så kom min pakke på rundt 200. I og med at produktene har en såpass gunstig pris, så er det helt i orden med en fraktkostnad.  Gleder meg veldig til å få prøvd ut alle produktene, spesielt punktvippene. Er veldig spent på hvordan limet sitter.

 
Eileen


 • 27.10.2012 kl.19:20
  bestillet der for en stund siden, og har de to samme børstesettene, og leppestiften :)


  Skriv en ny kommentar

  Makeup says it all

  Vi er to jenter på 17 som bor like utenfor Oslo. Vi har begge en stor interresse for sminke/hudpleie. I januar 2013 begynner vi sammen på Norsk Hudpleieskole. Følg med om du vil være med oss igjennom et beintøft år med 8 eksamner, ett heftig pensum og generelt det å eldes fra ungdom til voksen. Vi vil i hovedsak blogge om sminke, produkter og vi vil være flinke til å poste videoer. Kontakt oss gjerne på makeupsia@hotmaill.com.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits