NYX EYESHADOW & LIQUID EYELINER (makeupsia)
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

NYX EYESHADOW & LIQUID EYELINER

I sted var vi i Oslo på Visage å handlet noen småting. Finnes ikke finere paradis for oss makeup-frelste. Butikken ligger like ved Youngstorget og er kjempe ryddig og oversiktlig. De ansatte kan hva de snakker om og er veldig hjelsomme. Absolutt anbefaling fra oss begge! De har merker som Barry M, The Balm, NYX, Ciate og Ben Nye. I tillegg så har de ett utrolig godt utvalg av koster og tilbehør. 

I og med at jeg er ny innen våt liner så valgte jeg å kjøpe denne Liquid Eyelineren fra H&M. Noe jeg ikke angrer ett sekund på. Den sitter utrolig godt og gir pene linjer. En billig og god investering. 

NYX øyenskygge i farge 41 Anti Diva.

De mest fantastiske fargene noensinne. NYX sine øyenskygger har utrolig gode pigmenter og gir derfor veldig god farge. Denne paletten er desidert mitt favoritt sminkeprodukt!

 


Eileen


 • 29.10.2012 kl.17:49
  Har ment å prøve NYX lenge, men har ikke fått somlet meg til det enda. Skal definitivt gjøre det snart, for jeg hører så mye positivt om de produktene! :)
  29.10.2012 kl.18:23
  Så fint palett!:D hvor kjøpte du det?<3

  -ingrid:D
  29.10.2012 kl.20:13
  makeupyourlife: Som det står överst, på Visage :) hehe <3
  30.10.2012 kl.21:36
  så fine ting :D jeg elsker diplinere de er så fine og du kan få det så nøyaktig c:


  Skriv en ny kommentar

  Makeup says it all

  Vi er to jenter på 17 som bor like utenfor Oslo. Vi har begge en stor interresse for sminke/hudpleie. I januar 2013 begynner vi sammen på Norsk Hudpleieskole. Følg med om du vil være med oss igjennom et beintøft år med 8 eksamner, ett heftig pensum og generelt det å eldes fra ungdom til voksen. Vi vil i hovedsak blogge om sminke, produkter og vi vil være flinke til å poste videoer. Kontakt oss gjerne på makeupsia@hotmaill.com.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits