Tannbleking (makeupsia)
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

Tannbleking

Jeg har brukt diverse tannblekinger nå i to år og jeg er ganske sikker på at det er flere der ute som lurer på om det fungerer og hvordan det virker. Til vanlig bruker jeg Rapid White sin blekning hvor jeg har alt fra reisepenn, blekning og tannkrem. Og den fungerer overaskende bra. Jeg har faktisk ingen anelse om man får kjøpt det i norge i og med at jeg kjøper mitt i england. Men Rapid White er definitvt en god investering om du er interresert i å bleke tennene dine på en enkel og trygg måte. Men i det siste så har jeg brukt tannblekningen fra Smilelab som jeg bestilte fra Coverbrands.no i og med at jeg har både lest og hørt mye positivt om den. Men jeg ble så absolutt ikke overbevist om at dette var en effektiv og god blekning. Utifra konsistensen så virket det som at produktet var gammelt, slimete og klissete. Det positivet er at den kun behøver å sitte på ett par minutter. 

Har tatt noen enkle bilder for å vise en lett måte å bruke blekningen på uten å treffe leppene og for å slippe at blekningen går vekk med spyttet.

 

Ta en bomullspad og klipp den i to:

Deretter rull sammen hver del, til noe lignende man får hos tannlegen.


 

Deretter legger du en del under overleppen og den andre delen mellom underleppen og tennene. Så er tennene klare til å bli påført bleking. 

Håper det var til hjelp. 

Har du bleket tennene før?

Eileen


 • 08.11.2012 kl.17:56
  Kjempe fint innlegg! Selv har jeg brukt strips. Veldig enkelt og greit! :D
  08.11.2012 kl.23:20
  Nei, jeg har ikke det enda!

  Bra innlegg :))
  10.11.2012 kl.23:35
  likte det påførings tipset med bomulls pad. :-)


  Skriv en ny kommentar

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits