Rens til under 100 lappen (makeupsia)
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

Rens til under 100 lappen

For deg som vil ha en bilig og god rens så er Formula 10.0.6 svaret. Jeg var ute å lette etter en god rens til ikke så alt for mye penger i og med at jeg sjeldent har urenheter eller kviser. På Vita fant jeg en veldig reel en, som jeg valgte å kjøpe. I tillegg lukter denne kjempe godt. Det eneste minuset fra min side er at huden blir veldig fort tørr, så om du bruker den til å vaske huden morgen og kveld som meg, så er det en ide å kjøpe en god fuktighetskrem ved siden av. Ellers har jeg bare godt å si om rensen fra Formula 10.0.6. Enten man har urenheter eller ei så burde man ha som vane å rense huden. For det første så eldes ikke huden så fort som den vanligvis ville gjort. Du får vekk døde hudceller og annen møkk som legger seg i huden i løpet av en dag. Og du får en frisk hud som holder seg lenger fin.

Vil også anbefale å bruke en skrubb for eksempel en dag hver uke som jeg gjør. Hva slags rens bruker du?

Eileen


 • 09.11.2012 kl.11:10
  Bra skrevet og fine tips :-)
  11.12.2012 kl.15:06
  Heihei! Koselig å se at du liker rensegelen vår!

  Blir du tørr, bør du teste ut vår ansiktiskrem "Seriously Shine Free". Den har en mattende effekt på huden, så ansiktet ikke blir så skinnende som det har lett for å bli ut over dagen.

  http://nelly.com/no/skj%C3%B8nnhet-kvinne/skj%C3%B8nnhet/ansiktspleie/formula-1006-2634/seriously-shine-free-213183-108/

  God Jul fra oss! :-)


  Skriv en ny kommentar

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits