More is less (makeupsia)
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

More is less

De fleste ville nok sagt at "Less is more" men når det kommer til sminke så er det i hovedsak ikke sant. Før brukte jeg kun maskara og eyeliner. Det ga ansiktet mitt ett uferdig uttrykk. Var innom Kicks på Lillestrøm og fikk mange gode tips fra en fryktelig hyggelig dame. Hun fortalte nemlig det (etter lang utdanning og erfaring) at "More is less." Selvsagt til en viss grad, man skal jo ikke overdrive med sminke. Poenget mitt er at du vil naturligvis se mer ferdig ut og mer gjennomført ut om du i tillegg til maskaraen, påfører foundation, øyenskygge og markerer brynene dine. Det vil gi deg ett fullstendig utseende. Jeg snakker ikke om full partysminke hver dag. Øyenskyggene trenger ikke nødvendigvis å være mørke med en Smokey Eye-look. Holder i masse vis med en lys øyenskygge som passer din øyefarge. Rosefarger, gull eller brun er veldig dagligdagse farger som gir deg en naturlig look. Når det kommer til foundation så kjøper en stor del en farge som er for mørk, naturligvis for å "bli brunere." Det er galt. Foundation er til å gjevne ut huden og dekke til evt urenheter/ujevnheter, ikke til å gi deg farge. 

Jeg vet at mange har problemer med å venne seg til å farge brynene, i og med at de rammer inn ansiktet på en helt ny måte med skrapere farge. Om du i starten syntes at en penn blir for sterkt så er det en veldig god ide å bruke en øyenskygge med ønsket farge og lett påføre med en skrå børste. 

Om du har problemer med fargevalg, enten det gjelder foundation, øyenskygge eller annet så er det bare å besøke din nærmeste Kicks butikk hvor alle er godt utdannede og de vet hva de snakker om. Vi har i hvertfall bare hatt positive opplevelser med Kicks. 
Ble ett litt generelt innlegg. Vil dere ha en video hvor vi viser hvordan foundation, pudder og øyenskygger skal påføres? 

 

Eileen


 • 12.11.2012 kl.06:21
  Helt enig. Det å vite hvordan fremheve er mye bedre enn å ta alt for mye på. Blir bare mere og mere tydelig jo voksnere en blir.

  helene

  16.11.2012 kl.23:08
  Ett tips for de som ikke liker penn og synes de er for sterke så burde de kjøpe en palett på makeupstore (byporten) med 3 farger og en kost som passer til - dette startet jeg med før jeg gikk over til penn og det funker veldig bra!

  http://www.makeupstore.se/sesv/products/eyes/browcolor/tribrow

  http://www.makeupstore.se/sesv/products/tools/brushes/syntethicbrowbrushangle210
  19.11.2012 kl.18:39
  helene: Tusen takk for tipset!


  Skriv en ny kommentar

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits