We (L) Guerlain (makeupsia)
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

We (L) Guerlain

Hei! må beklage for dårlige oppdateringer i det siste. Mye jobb og arrangementer, pluss at minnekortet mitt er mystisk forsvinnet. Også: det er ikke meningen å presse folk til å kjøpe dyre produkter, det finnes mange high-street produkter som kan funke like bra til deg. Dette er min menig, min oppfattelse og min hud.
 

Må bare starte med å si at hvis du ser etter en kosmetikk-butikk med virkelig serviceinnstilte og engasjerte fagfolk, dra på KICKS på Steen & Strøm i Oslo! (nedre slottsgt)
Jeg var på jakt etter en ny fin og fuktighetsgivende foundation. Damen som jobbet i Guerlain-sekjsonen, fjernet sminken min og prøvde på en foundation hun mente passet til mine krav. Og hun fant den perfekte foundationen. Den heter Guerlain Paure De Lumiére. Den hadde en fantastisk lukt, deilig konsistent og fantastisk dekkevne. Hun brukte kun foundation og blush på meg, og huden min glødet. 
Jeg var er så fornøyd.
Men ikke nok med det, hun så jeg hadde tørr hud så hun sendte med meg et serum. Det var bare en liten prøve, men den varer en god ukes tid.

Jeg har prøvd mange forskjellige foundationer, og denne er den beste. Deffinitivt verdt de 470 kronene!

Har du prøvd denne før? Hvilken foundation bruker du? 

 


 • 16.11.2012 kl.23:02
  ooh har ikke prøvd den jeg , men det er nok verdt pengene spesielt når det gjelder sminke :)
  19.11.2012 kl.18:39
  Abigail Buntu: Tusen takk :)


  Skriv en ny kommentar

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits