Nye produkter (makeupsia)
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

Nye produkter

Med fantastisk hjelp fra skjønne damer på Kicks på Steen og Strøm, så har jeg kjøpt meg ett nytt kompakt pudder fra Shiseido og en concealer fra Origins. Fikk utrolig god veiledning og hjelp til valg av farger. 

Konsistensen er fantastisk og den smuldrer ikke opp og lager skjolder i løpet av dagen. Den er veldig matt og fin å bruke over BB Cream/foundation for å dempe ned shimmeren. Puddere er veldig drøyt og dekker urenheter og røde punkter. Selv bruker jeg pudderkost for kun å legge ett dekkende lag. Men om man har noen ekstra urenheter så er det veldig fint å bruke svampen over. Da forsvinner nærmest urenhetene. Helt utrolig. Ikke minst så er det en kjempe gunstig pris, kun 230 kr. 

Denne concealeren er kjempe dekkende, spesielt mot mørke ringer under øynene og kviser. I tillegg er den Anti-aging og vil dermed forminske dine rynker eller ringene under øynene. Et mega pluss enten du har behov for det eller ikke. Det forminsker aldringstiden på de visse punktene. Kun 185 kr!!!Har du prøvd noen av disse? 

Eileen 
 • Skriv en ny kommentar

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits