makeupsia -
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

Mac Prep+Prime

Hadde denne Lip Primeren for en stund siden, men den har vært tom ganske lenge og det var virkelig på tide med en ny. Den er fanastisk under leppestift eller kun for fuktighet. Leppestiften sitter dobbelt så godt med en god primer. Denne fra Mac forebygger også tørre lepper. Et kjempe pluss. Den er veldig drøy og holder lenge. Kun 160kr på Mac sin avdeling på Kicks. Har du denne? 

Eileen

 • Instagram

  Vi vil først si at vi er veldig takknemmelige for alle dere som støttes oss og bloggen!  Vi elsker alle de positive tilbakemeldingene vi får fra dere. 

  Det er bare og følge med videre, for hvem vet, plutselig en dag dukker det opp noen konkurranser :)

  Men vi har endelig skaffet oss en Instagrambruker! Vi legger ut bilde av sminkeprodukter og andre forhåpententligvis inspirerende bilder!

  Følg oss gjerne! det ville vi satt stoor prs på :)

  -har du instagram? kommer du til å følge oss?


  Natalie & Eileen

 • Tangle Teezer

  I ett tidligere innlegg så anbefalte jeg dere å kjøpe en naturbørste for å bevare håret. Man skal helst ikke børste håret når det er vått, i det hele tatt. Men med den nye børten fra Tangle Teezer så kan man nemlig det. Den løser opp floker og gjør heller ikke håret blir statisk. Den skader ikke håret på noen måte, slik som en vanlig hårbørste. Du slipper å røske og dra med hårbørsten for å løse umulige floker. Tangle Teezeren er fantastisk. Du kan gre håret som normalt men i tillegg ta vare på det. Håret er noe man mest sannsynlig skal ha hele livet og er en stor del av personligheten din. Så ta godt vare på det du har og kjøp gode produkter til ditt hår!

  Hvordan hårbørste har du?

   

  Eileen

 • MoroccanOil - Oil Treatment

  MoroccanOil er et merke spesifisert til hår verdt å investere i. Jeg har gått mest inn på Oljen kalt Oil Treatment, for det er den jeg har selv. Men har også prøvd både shampooen og balsamen. Oljen tas raskt opp i håret og motvirker krusete hår og løser floker. Den styrker håret og beskytter det mot omgivelsene. Håret blir mykt uten og gjøre det fett. MoroccanOil er uten parabener og silikon, derfor vil produketet heller ikke skade håret ditt over lenger tid. Og ikke minst, den er varmebeskyttende! Absolutt verdt 350 kr.

  Fordel (ett pump) oljen gjennom håret med hendene etter vask men ikke vær for nær hodebunnen. Kan også fordeles i tørt hår om du har slitte eller splittede tupper.

  For å bevare håret på best mulig måte, ville jeg også kjøpt en naturbørste. En børste som er 100 ganger bedre enn en vanlig hårbørste. Fåes kjøpt på Vita.   Har du ett produkt fra MorrocanOil?

   

  Eileen

 • Veet hair minimizing lotion

  De siste ukene så har jeg testet ut en krem jeg egentlig ikke hadde noe tro på at skulle fungere i det hele tatt. Det er en krem fra Veet som du påfører på leggene/armene/osv etter du har barbert de, for å minimalisere hårveksten og mykne hårene. Var en tilfeldig youtube-kanal jeg var innom som anbefalte den, derfor valgte jeg å investere i den. Noe som viste seg å være utrolig smart. Jeg kan nå gå ett par dager uten å barbere leggene og de er enda like myke. Etter omtrent 3 dager så vil veksten være omtrent på samme stadie som man er fant til etter dag 1. Den fåes kjøpt på H&M sin kosmetiske avdelig, Cubus og Vita blant annet. Jeg anbefaler aboslutt alle å investere i en slik en. Enten du barberer deg eller ikke. Hårene blir myke og leggene blir utrolig glatte.

  Kommer du til å kjøpe denne?

   

  Eileen

 • LØP OG KJØP

  Vi gikk tilfeldigvis forbi Skin Tonic på strømmen og så et tilbud med tre renseprodukter fra Shiseido. Vi skrek nærmest av glede. Hele 140(!!!!!) kr for dette settet Oil-Control som er verdt over 500 kr. Natalie har produktene fra før, så jeg (Eileen) var pent nødt til å kjøpe meg ett selv. Et slikt tilbud er ikke å gå gå glipp av. Ikke nok med det, så har Shiseido en av de beste renseproduktene som finnes (etter vår mening) og de er alle veldig drøye og holder en god stund. Vi anbefalre absolutt alle til å løpe å kjøpe dere ett sett fra Shiseido på Skin Tonic. Gleder meg til å bruke disse i kveld.

  Beklager blitsen på bildene.


  Kommer du til å kjøpe denne pakken? 

   

  Eileen

 • Anbefaling

  Hei! I dag tenkte jeg å dele mine favoritt-hårprodukter. Jeg oppdaget alle disse tingene i år, men har blitt helt avhengig nå. 
  Produktene er billige, og sykt bra.
  (Husk at produktene kan virke forskjellig på alle, men disse passer best for normalt til tørt/skadet hår. 
  Disse produktene har fått håret mitt til å virke tykt, og livlig.

  Moroccan Argan Oil shampo og balsam: De koster 49 kr stk og er tilgjengelige i alle butikker som selger shampoer og balsamer. 
  For det første, de lukter HIMMELSK, og det er arganen i produktene som gjør underverker. Det som "terger" meg litt er at Define skal ha med at det er fra Marokko, og det er mest 
  sannsynlig på grunn av den orginale MoroccanOil. Et lite sleipt salgstriks, men det virket!
  Jeg tar shampoen godt i hele håret, mens balsamen masserer jeg bare inn i håret som ikke er i direkte kontakt med hodebunnen (hvis det gir mening..)  Proffes professional treatment med Argan olje. 
  Ja jeg hørte på en video på youtube at argan var så godt for håret, så da bestemte jeg meg for å prøve det, og det skuffet meg ikke.
  Etter min mening, syntes jeg denne håroljen er bedre enn MoroccanOil (ja faktisk!), og de andre fra Loreal og Scwartzkopf.
  Den koster kun 39 kr på H&M og varer lenge, hvis du har kort hår som meg..  Så har jeg en TangeTeezer, som funker fantastik mot floker.

  Har du prøvd noen av disse produktene? Hva syns du? 

  Legg gjerne igjen en kommentar! :)
   

  Natalie
   

 • Makeup Mekka vs Coverbrands

  Har tenkte å gi dere en enkel sammenligning mellom Makeup Mekka og Coverbrands. Vil ta for meg pris, levering, nettsted etc.  For noen uker tilbake så bestilte jeg tannbleking fra merket Smilelab fra coverbrands.no. Har aldri vært mer imponert over leveringstiden. Tok nøyaktig èn dag før tannblekningen lå i postkassen min. Coverbrands har en veldig fin og oversiktilig nettside og det er lett å finne frem til hva du er ute etter. Personlig savner jeg ett par merker men ellers oppfyller Coverbrands alle mine krav. I forhold til Makeup Mekka har Coverbrands definitivt et mer ekpensivt utvalg og en helt annen prisklasse. I og med at også Coverbrands fører kjente merker som Barry M, Clinique og NYX, så er prisen overkommelig. Noen produkter kan du være mer heldig med enn andre, da noen er billigere på Coverbrands enn i butikken. Så alt i alt så er Coverbrands en utrolig god nettside som fører alt innen hudpleie og sminke. 

   

  Fra Makeup Mekka har jeg enda ingen erfaring med levering i og med at bestillingen min ikke har kommet enda. Jeg bestilite fra de på tirsdag, så jeg forventer pakken over helgen. På Makeup Mekka er prisen nesten latterlig billig. Man får kjøpt de nødvendige sminkeproduktene til en utrolig god pris. Makeup Mekka har altså sine egne brands og det er natruligvis en av grunnene til at det er såpass billig. Makeup Mekka passer perfekt til jeg som er en viss "nybegynner" innen makeup og for deg som har behov for å bytte ut "børste-garderoben". Selv har  jeg bestilt bortimot 12 koster av alle slag, fordi mine har sett sine bedre dager. Med tanke på prisen så får du uttalige produkter på Makeup Mekka mens du på Coverbrands derimot bare får ett produkt til samme pris. Nettsiden deres er også oversiktlig og lett å finne frem på. Vil gå litt dypere inn på Makeup Mekka når jeg har mottatt pakken som jeg har bestilit fra de. 

  Alt i alt så er Makeup Mekka min favoritt, i og med at det er kvalitetsprodukter til minimal pris. 

   

  Hvilke av disse er din favoritt? 

   

  Eileen

 • LUSH

  I går var jeg å kjøpte meg to nye favoritter fra Lush.
  Den ene er en ansiktsskrubb som skal brukes kun ett par dager i uken. Den er veldig drøy så man får masse for pengene. Det er ingen konserveringsmidler i noen av Lush sine produkter, noe jeg er veldig fornøyd med. Skrubben har en god lett lukt og gir huden i tillegg masse fuktighet uten å gjøre huden fet. Noe av det morsomte er at denne skrubben er faktisk spiselig, selvom jeg personlig ikke syntes at den smakte så veldig godt.


  Så kjøpte jeg denne leppe skrubben. Noe som er et must nå som vinteren bringer sprukne og såre lepper. Denne er jeg kjempe fornøyd med. Man påfører kun litt på pekefingeren og skrubber som vanlig. Den etterlater ikke leppene tørre og såre, derimot glatte og fuktige. Skrubben består hovedsakelig av sukker og vann. Så også denne er spiselig. Jeg valgte "smaken" Bubblegum. Ellers kan man velge mellom popcorn eller mint sjokolade. Selv foretrekker jeg Bubblegum.
  Har du noen av disse produktene?

  Eileen

   

   

   

 • Youtube-kanaler vi annbefaler

  Her er noen av de youtube-kanalene vi følger, som gir oss masse inspirasjon og tips. 

   

  Michelle Phan

   

   Tracy & Stef

   

  Tanya Burr

   

  Ingrid

   

  Lisa Eldridge

   

  Promise Phan

   

  Fleur

  Følger også jevnlig med på Stilababe09, macbarbie07, Beyondbeautystar, Amarixe, Lykkesofie96 og Lolufullyloaded.

 • Maybelline BB Cream

  Vi er begge storforbrukere av Maybelline sin BB Cream. Derfor vil vi gjerne anbefale den til dere. 

  Eileen sier: I og med at det kun er en fuktighetsgivende, tynn ansiktskrem med farge, så føles den ikke tung ved påføring og smitter heller ikke av på klærne. Jeg bruker den stort sett som en foundation eller concealer og jeg er storfornøyd. Har ikke vært borti bedre ansiktsprodukt. Huden får en veldig naturlig og fin glød. Man behøver heller nødvendigvis ikke pudder over, med mindre man har behov for å dekke mer. Jeg har generelt ingen urenheter, men en veldig tørr hud. Derfor passer BB Cream meg perfekt. Den tørker ikke ut huden, fukter den derimot. Og er verken klissete eller fettete. 

  Natalie sier: For det første har den utrolig søtt design, det var det som fikk meg til og kjøpe den. Den gir lett dekke, er ikke bra hvis du skal dekke hele fjeset. Jeg bruker den mer som under-øye concealer. Den lysner opp og får deg til å se fresh og våken ut. Den er også veldig billig, så jeg anbefaler denne til ALLE. Minus er at de ikke har et bra fargeutvalg her i Norge. Den minner også mer om en tinted moisturizer enn en BB cream, men i alt, et kjempebra produkt!


   

 • Makeup says it all

  Vi er to jenter på 17 som bor like utenfor Oslo. Vi har begge en stor interresse for sminke/hudpleie. I januar 2013 begynner vi sammen på Norsk Hudpleieskole. Følg med om du vil være med oss igjennom et beintøft år med 8 eksamner, ett heftig pensum og generelt det å eldes fra ungdom til voksen. Vi vil i hovedsak blogge om sminke, produkter og vi vil være flinke til å poste videoer. Kontakt oss gjerne på makeupsia@hotmaill.com.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits