makeupsia -
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

Ny header

Da har vi ny header igjen. Laget av herlige Rikke som er jenta bak www.rikkelovlien.blogg.no. Er absolutt verdt å ta en tur innom bloggen hennes. 

Tusen takk Rikke, for en kjempe fin header!

 Eileen og Natalie

 • Følg oss

  Følg oss veldig gjerne på vår Facebook side for oftere oppdateringerer.

   

 • Makeup Says It All

  Da har vi endelig tatt steget og laget oss en blogg. Noe vi har snakket om lenge. Som skrevet i infoen, så er vi to jenter på 17 år. Natalie og Eileen. Vi starter på Norsk Hudpleieskole i januar 2013, hvor vi skal utdanne oss til hudpleiere. Vi har begge to en stor interresse for sminke. Så det er igrunn hva denne bloggen vil handle om. I tillegg vil vi poste masse videoer, som dere også kan følge på våres Youtube bruker Makeupsia. Om du har behov for å kontakte oss, så gjerne gjør det på makupsia@hotmail.com, så svarer vi så fort som mulig. 

  Dette vil bli en litt anderledes blogg. Ikke en A4-hverdagsliv- og fotoblogg. Vi vil vise at man ikke trenger å ha 70 cm langt blondt hår, fint rom, dyre klær (etc). for at folk skal være interreserte!


  Så følg oss gjerne og del bloggen vår til venner og familie om du er interresert i sminke, produkt andmeldelser eller tips.

   

   

 • Makeup says it all

  Vi er to jenter på 17 som bor like utenfor Oslo. Vi har begge en stor interresse for sminke/hudpleie. I januar 2013 begynner vi sammen på Norsk Hudpleieskole. Følg med om du vil være med oss igjennom et beintøft år med 8 eksamner, ett heftig pensum og generelt det å eldes fra ungdom til voksen. Vi vil i hovedsak blogge om sminke, produkter og vi vil være flinke til å poste videoer. Kontakt oss gjerne på makeupsia@hotmaill.com.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits