makeupsia -
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

Shiseido Pureness

Hei!
Skal omsider vise dere renseproduktene jeg bruker. Som sikkert mange av dere har fått med dere før, er det her min favoritt hudpleierutine. Den tar ikke bort alle kviser, men den renser huden min og gjør den ren. Jeg merket STOR forskjell etter jeg begynte å bruke disse. "cleansing foam-et" bruker jeg hver dag, morgen og kveld. Deretter tar jeg "balancing softener" på en bomullspad og påfører lett i t-sonen og kinnene. 
Skrubben, "pure purifying" bruker jeg kun hver søndag. 
Produktene fåes kjøpt på de fleste parfymerier og koster rundr 250,- stk.
  Fuktighet er noe jeg trenger MYE av, så jeg bruker disse to. Øyekremen er anti-aging, men det er forebyggende mot hud som eldres, og huden eldres hele tiden, så jeg tenkte hvorfor ikke. 
Origins er en tykk fuktighetskrem med en veldig sterk, men frisk lukt. Den er så fuktighesgivende. Et absolutt must nå på vinteren! Øyekremen koster rundt 500 og fuktighetskremen rundt 350. (litt usikker)

 

Har du prøvd noen av disse før? Ble du litt fristet? 


Natalie

 • Rens til under 100 lappen

  For deg som vil ha en bilig og god rens så er Formula 10.0.6 svaret. Jeg var ute å lette etter en god rens til ikke så alt for mye penger i og med at jeg sjeldent har urenheter eller kviser. På Vita fant jeg en veldig reel en, som jeg valgte å kjøpe. I tillegg lukter denne kjempe godt. Det eneste minuset fra min side er at huden blir veldig fort tørr, så om du bruker den til å vaske huden morgen og kveld som meg, så er det en ide å kjøpe en god fuktighetskrem ved siden av. Ellers har jeg bare godt å si om rensen fra Formula 10.0.6. Enten man har urenheter eller ei så burde man ha som vane å rense huden. For det første så eldes ikke huden så fort som den vanligvis ville gjort. Du får vekk døde hudceller og annen møkk som legger seg i huden i løpet av en dag. Og du får en frisk hud som holder seg lenger fin.

  Vil også anbefale å bruke en skrubb for eksempel en dag hver uke som jeg gjør.   Hva slags rens bruker du?

  Eileen

 • Makeup says it all

  Vi er to jenter på 17 som bor like utenfor Oslo. Vi har begge en stor interresse for sminke/hudpleie. I januar 2013 begynner vi sammen på Norsk Hudpleieskole. Følg med om du vil være med oss igjennom et beintøft år med 8 eksamner, ett heftig pensum og generelt det å eldes fra ungdom til voksen. Vi vil i hovedsak blogge om sminke, produkter og vi vil være flinke til å poste videoer. Kontakt oss gjerne på makeupsia@hotmaill.com.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits