makeupsia -
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

Hva vil dere lese om?

Vi vil veldig gjerne høre fra dere om det er noe dere mangler fra oss eller noe dere vil vi skal blogge om. Vi er åpne for det meste (innen vårt tema) og vi skal bli flinkere med videoer. Så det er bare å komme med ønsker eller tips til oss. I mellomtiden så kan dere følge oss på facebook for mer detaljer. HER HER HER HER!!! 
Eileen

 • OFFICEHOURS

  (Ikke som i Mac's sminkekolleksjon!)
  Hadde min første dag på kontor, det var spennende :) jeg sminket meg derfor helt enkelt og naturlig.  Har dere en jobb? Likte dere sminken?

  Natalie

   

   

 • Stikkord:

  HUSK

  Husk å stille oss masse spørsmål, slik at vi kan svare dere med videoblogg. Om det eventuelt er noe spesielt dere vil at vi skal prøve ut av produkter, eller noe dere vil ha anbefalt. Vi tar gjerne i mot deres ønsker. 
 • Taken 2

  Nå skal jeg snart på kino med familien. Det blir koselig, spesielt fordi søstern min (som jeg aldri ser), skal bli med! Vi skal se Taken 2. Har ganske høye forventninger til den, i og med at 1'eren var så bra. Masse action og spenning! 
  Sminken er inspirert av den nyeste videoen til Lisa Eldridge (link)

   

   

  Natalie

 • Kontakt oss

  I og med at vi er en nystartet blogg så vil vi tro at det er flere der ute som har noe dere lurer på om oss. 

  Er det noe dere savner? noe dere lurer på generellt? noe dere vil ha annbefalt? 

  Det er bare å spørre oss i en kommentar, eller ta kontakt med oss på makeupsia@hotmail.com

  Dere kan også spørre på våre Facebook-sider her (gruppa) eller her (like-siden)

  Og bare så det er sagt, vi setter uhyre stor pris på alle hendvendelser, det viser at vi har innlegg som interreserer dere! :)
   

 • Makeup says it all

  Vi er to jenter på 17 som bor like utenfor Oslo. Vi har begge en stor interresse for sminke/hudpleie. I januar 2013 begynner vi sammen på Norsk Hudpleieskole. Følg med om du vil være med oss igjennom et beintøft år med 8 eksamner, ett heftig pensum og generelt det å eldes fra ungdom til voksen. Vi vil i hovedsak blogge om sminke, produkter og vi vil være flinke til å poste videoer. Kontakt oss gjerne på makeupsia@hotmaill.com.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits