makeupsia -
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

Spray Cleaner

Nå som jeg har gått til innkjøp av så mange nye sminkebørster, så var det på tide at jeg skaffet meg børsterens. Kjøpte en spray på Kicks som jeg har hørt mye godt om og gleder meg til å vaske børstene mine. I tillegg kjøpte jeg bomullspads til kun 19 kr. Er storforbruker av pads, så kjempe greit at de er så billige. Spray Cleaner'en kostet kun 59 kr.
Hvordan vasker du børstene dine? Har du noen andre tips?

 

Eileen

 • Clinique

  Ikke nok med sminkepungen, mamma hadde også kjøpt noen produkter fra Clinique til meg. Clinique er ett av mine favoritt merker, så ble selvsagt ekstra glad. Fikk en kjempe god sminkefjerner, en sort eyeliner med spisser og en utrolig god øyekrem. Sverger til Clinique og Shiseido når det kommer til ansiktsprodukter. Kan gjerne gi en dypere anbefaling når jeg har brukt produktene en stund. Hittil er jeg i hvert fall super fornøyd. Elsker Clinique!  Hvilket merke er din favoritt?

   

  Eileen

 • Makeup says it all

  Vi er to jenter på 17 som bor like utenfor Oslo. Vi har begge en stor interresse for sminke/hudpleie. I januar 2013 begynner vi sammen på Norsk Hudpleieskole. Følg med om du vil være med oss igjennom et beintøft år med 8 eksamner, ett heftig pensum og generelt det å eldes fra ungdom til voksen. Vi vil i hovedsak blogge om sminke, produkter og vi vil være flinke til å poste videoer. Kontakt oss gjerne på makeupsia@hotmaill.com.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits