makeupsia -
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

NYX EYESHADOW & LIQUID EYELINER

I sted var vi i Oslo på Visage å handlet noen småting. Finnes ikke finere paradis for oss makeup-frelste. Butikken ligger like ved Youngstorget og er kjempe ryddig og oversiktlig. De ansatte kan hva de snakker om og er veldig hjelsomme. Absolutt anbefaling fra oss begge! De har merker som Barry M, The Balm, NYX, Ciate og Ben Nye. I tillegg så har de ett utrolig godt utvalg av koster og tilbehør. 

I og med at jeg er ny innen våt liner så valgte jeg å kjøpe denne Liquid Eyelineren fra H&M. Noe jeg ikke angrer ett sekund på. Den sitter utrolig godt og gir pene linjer. En billig og god investering. 

NYX øyenskygge i farge 41 Anti Diva.

De mest fantastiske fargene noensinne. NYX sine øyenskygger har utrolig gode pigmenter og gir derfor veldig god farge. Denne paletten er desidert mitt favoritt sminkeprodukt!

 


Eileen

 • Halloween innkjøp

  Var en liten tur innom Standard og Visage i dag. Jeg skulle ha sminke i annledningen Halloween-fest. 


  Øverst fra venstre:
  Ben Nye scar wax, voks for å lage sår og ekkel hud.
  DUO vippelim, verdens beste vippelim!
  H&M eyeliner, kjempe bra og presis eyeliner til kunn 40 kr, et must.
  Fun Face cream makeup i hvit, grønn og blod.  

   ¨

  Gled dere til å se resultatene på FREDAG.

  -Hva syns du?

  Natalie

   

 • Pakke i posten

  Da mottok jeg endelig min bestilling fra Makeup Mekka. Er forsovet utrolig fornøyd med leveringstiden, tok 4 dager fra jeg bestilte til den lå i postkassen. Pakken inneholdte alt jeg bestilte pluss en gave fra de, to lipglosser, en øyenskygge kost og en beige neglelakk. Har så vidt fått testet ut noen av kostene, var tilsammen 10 i pakken. Og jeg er også strålende fornøyd med produktene. Eneste jeg var litt skuffet over er den lilla øyenskyggen som hadde alt for mye røde pigmenter og leppestiften som ga for lite farge. Ellers så kommer jeg definitvt til å bestille mer fra Makeup Mekka. 

  Tilsammen kom produktene på 170 kr, men siden man må betale frakt (om man bestiller for under 400,-) på 29 kr så kom min pakke på rundt 200. I og med at produktene har en såpass gunstig pris, så er det helt i orden med en fraktkostnad.  Gleder meg veldig til å få prøvd ut alle produktene, spesielt punktvippene. Er veldig spent på hvordan limet sitter.

   
  Eileen

 • Følg oss

  Følg oss veldig gjerne på vår Facebook side for oftere oppdateringerer.

   

 • Makeup Mekka vs Coverbrands

  Har tenkte å gi dere en enkel sammenligning mellom Makeup Mekka og Coverbrands. Vil ta for meg pris, levering, nettsted etc.  For noen uker tilbake så bestilte jeg tannbleking fra merket Smilelab fra coverbrands.no. Har aldri vært mer imponert over leveringstiden. Tok nøyaktig èn dag før tannblekningen lå i postkassen min. Coverbrands har en veldig fin og oversiktilig nettside og det er lett å finne frem til hva du er ute etter. Personlig savner jeg ett par merker men ellers oppfyller Coverbrands alle mine krav. I forhold til Makeup Mekka har Coverbrands definitivt et mer ekpensivt utvalg og en helt annen prisklasse. I og med at også Coverbrands fører kjente merker som Barry M, Clinique og NYX, så er prisen overkommelig. Noen produkter kan du være mer heldig med enn andre, da noen er billigere på Coverbrands enn i butikken. Så alt i alt så er Coverbrands en utrolig god nettside som fører alt innen hudpleie og sminke. 

   

  Fra Makeup Mekka har jeg enda ingen erfaring med levering i og med at bestillingen min ikke har kommet enda. Jeg bestilite fra de på tirsdag, så jeg forventer pakken over helgen. På Makeup Mekka er prisen nesten latterlig billig. Man får kjøpt de nødvendige sminkeproduktene til en utrolig god pris. Makeup Mekka har altså sine egne brands og det er natruligvis en av grunnene til at det er såpass billig. Makeup Mekka passer perfekt til jeg som er en viss "nybegynner" innen makeup og for deg som har behov for å bytte ut "børste-garderoben". Selv har  jeg bestilt bortimot 12 koster av alle slag, fordi mine har sett sine bedre dager. Med tanke på prisen så får du uttalige produkter på Makeup Mekka mens du på Coverbrands derimot bare får ett produkt til samme pris. Nettsiden deres er også oversiktlig og lett å finne frem på. Vil gå litt dypere inn på Makeup Mekka når jeg har mottatt pakken som jeg har bestilit fra de. 

  Alt i alt så er Makeup Mekka min favoritt, i og med at det er kvalitetsprodukter til minimal pris. 

   

  Hvilke av disse er din favoritt? 

   

  Eileen

 • Smokey Eyes

  I kveld gikk jeg for en mørk look. Annledningen er kino. For å ikke gjøre sminken så hard, tok jeg rosa friske kinn, og nude lepper.  Hva syns du?

  Natalie

   

 • LUSH

  I går var jeg å kjøpte meg to nye favoritter fra Lush.
  Den ene er en ansiktsskrubb som skal brukes kun ett par dager i uken. Den er veldig drøy så man får masse for pengene. Det er ingen konserveringsmidler i noen av Lush sine produkter, noe jeg er veldig fornøyd med. Skrubben har en god lett lukt og gir huden i tillegg masse fuktighet uten å gjøre huden fet. Noe av det morsomte er at denne skrubben er faktisk spiselig, selvom jeg personlig ikke syntes at den smakte så veldig godt.


  Så kjøpte jeg denne leppe skrubben. Noe som er et must nå som vinteren bringer sprukne og såre lepper. Denne er jeg kjempe fornøyd med. Man påfører kun litt på pekefingeren og skrubber som vanlig. Den etterlater ikke leppene tørre og såre, derimot glatte og fuktige. Skrubben består hovedsakelig av sukker og vann. Så også denne er spiselig. Jeg valgte "smaken" Bubblegum. Ellers kan man velge mellom popcorn eller mint sjokolade. Selv foretrekker jeg Bubblegum.
  Har du noen av disse produktene?

  Eileen

   

   

   

 • M A C Myth

  Kicks har fått nytt lokale inne på den nye delen på Strømmen storsenter og der har de åpnet en Mac disk! Ble så glad når jeg så det, fikk bare lyst til å skrike.

  Jeg har lenge hatt lyst på en nude leppestift, men har ikke kjøpt det fordi det er blitt så fjortis-stemplet i Norge, noe jeg hater, men nå som det har roet seg bestemte jeg meg for å kjøpe en. Jeg gikk for en veldig kjent klassiker, nemlig Myth. Må si at jeg bare elsker konsistensen, pigmentasjonen og lukten. Minus at de har gått enda mer opp i pris 180 kr.  Husker når de kostet 150 kr.
  Her er den:

                        

            


   
   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Elsker den! Under har jeg L'Occitane Shea Butter

  Hva syns du om leppestiten? Var du å så på det nye senteret? 

  Natalie

 • Stikkord:

  Makeup Teaser

   

   

 • I WANT

  Tenkte jeg skulle dele noen småting som jeg ønsker meg veldig mye. Alle produktene finner du på Coverbrands.no 

   

  Ønsker meg virkelig denne. Veldig lett å påføre og kjempe fin farge til både fest og hverdag.

  Barry M Lip Lacquers. 

  Farge: Party Pink 04

   

   

  Altså en universal øyebrynspenn er vel nesten ett must. Veldig deilig med børsten i den ene enden og fargen i den andre. Kjempe praktisk og konsistensen er kjempe god.

  Billion Dollar Brows Universal Brow Pencil

  Denne basen fra NYX er en kjempe god investering. Får øyeskyggen til å sitte på plass hele dagen og det blir lettere å påføre annen øyesminke. 

  NYX Eyeshadow Base


  Alle burde investere i en god rens. Enten man er forbruker av sminke eller ei. Denne rensen fra Ren er fantastisk og man føler seg virkelig ren etterpå. 

  REN No. 1 Purity Cleansing Balm   

   

  Eileen

   

   

   

 • Youtube-kanaler vi annbefaler

  Her er noen av de youtube-kanalene vi følger, som gir oss masse inspirasjon og tips. 

   

  Michelle Phan

   

   Tracy & Stef

   

  Tanya Burr

   

  Ingrid

   

  Lisa Eldridge

   

  Promise Phan

   

  Fleur

  Følger også jevnlig med på Stilababe09, macbarbie07, Beyondbeautystar, Amarixe, Lykkesofie96 og Lolufullyloaded.

 • Spørsmålsvideo

  Her er svarene på spørsmålene vi fikk inn. Videoen er ikke redigert, for den ville ikke legge seg inn i iMovie av en eller annen grunn. Husk at det er bare og fortsette og stille så mange spørsmål som dere måtte ønske, vi svarer så fort vi kan på alle!

    

   

  Hehe, håper dere likte videoen! 

  - Noe annet dere vil ha svar på, eller noe dere savner? 

 • HUSK

  Husk å stille oss masse spørsmål, slik at vi kan svare dere med videoblogg. Om det eventuelt er noe spesielt dere vil at vi skal prøve ut av produkter, eller noe dere vil ha anbefalt. Vi tar gjerne i mot deres ønsker. 
 • Taken 2

  Nå skal jeg snart på kino med familien. Det blir koselig, spesielt fordi søstern min (som jeg aldri ser), skal bli med! Vi skal se Taken 2. Har ganske høye forventninger til den, i og med at 1'eren var så bra. Masse action og spenning! 
  Sminken er inspirert av den nyeste videoen til Lisa Eldridge (link)

   

   

  Natalie

 • Maybelline BB Cream

  Vi er begge storforbrukere av Maybelline sin BB Cream. Derfor vil vi gjerne anbefale den til dere. 

  Eileen sier: I og med at det kun er en fuktighetsgivende, tynn ansiktskrem med farge, så føles den ikke tung ved påføring og smitter heller ikke av på klærne. Jeg bruker den stort sett som en foundation eller concealer og jeg er storfornøyd. Har ikke vært borti bedre ansiktsprodukt. Huden får en veldig naturlig og fin glød. Man behøver heller nødvendigvis ikke pudder over, med mindre man har behov for å dekke mer. Jeg har generelt ingen urenheter, men en veldig tørr hud. Derfor passer BB Cream meg perfekt. Den tørker ikke ut huden, fukter den derimot. Og er verken klissete eller fettete. 

  Natalie sier: For det første har den utrolig søtt design, det var det som fikk meg til og kjøpe den. Den gir lett dekke, er ikke bra hvis du skal dekke hele fjeset. Jeg bruker den mer som under-øye concealer. Den lysner opp og får deg til å se fresh og våken ut. Den er også veldig billig, så jeg anbefaler denne til ALLE. Minus er at de ikke har et bra fargeutvalg her i Norge. Den minner også mer om en tinted moisturizer enn en BB cream, men i alt, et kjempebra produkt!


   

 • Høstnegler  Må vise dere min favorittneglelakk denne høsten. Neglelakken har en utrolig fin farge, holder lenge med base- og overlakk, og er kjempebillig! 

  40 kr på Hennes&Mauritz, løp og kjøp!

   

  Natalie

 • Kontakt oss

  I og med at vi er en nystartet blogg så vil vi tro at det er flere der ute som har noe dere lurer på om oss. 

  Er det noe dere savner? noe dere lurer på generellt? noe dere vil ha annbefalt? 

  Det er bare å spørre oss i en kommentar, eller ta kontakt med oss på makeupsia@hotmail.com

  Dere kan også spørre på våre Facebook-sider her (gruppa) eller her (like-siden)

  Og bare så det er sagt, vi setter uhyre stor pris på alle hendvendelser, det viser at vi har innlegg som interreserer dere! :)
   

 • Makeup Says It All

  Da har vi endelig tatt steget og laget oss en blogg. Noe vi har snakket om lenge. Som skrevet i infoen, så er vi to jenter på 17 år. Natalie og Eileen. Vi starter på Norsk Hudpleieskole i januar 2013, hvor vi skal utdanne oss til hudpleiere. Vi har begge to en stor interresse for sminke. Så det er igrunn hva denne bloggen vil handle om. I tillegg vil vi poste masse videoer, som dere også kan følge på våres Youtube bruker Makeupsia. Om du har behov for å kontakte oss, så gjerne gjør det på makupsia@hotmail.com, så svarer vi så fort som mulig. 

  Dette vil bli en litt anderledes blogg. Ikke en A4-hverdagsliv- og fotoblogg. Vi vil vise at man ikke trenger å ha 70 cm langt blondt hår, fint rom, dyre klær (etc). for at folk skal være interreserte!


  Så følg oss gjerne og del bloggen vår til venner og familie om du er interresert i sminke, produkt andmeldelser eller tips.

   

   

 • Makeup says it all

  Vi er to jenter på 17 som bor like utenfor Oslo. Vi har begge en stor interresse for sminke/hudpleie. I januar 2013 begynner vi sammen på Norsk Hudpleieskole. Følg med om du vil være med oss igjennom et beintøft år med 8 eksamner, ett heftig pensum og generelt det å eldes fra ungdom til voksen. Vi vil i hovedsak blogge om sminke, produkter og vi vil være flinke til å poste videoer. Kontakt oss gjerne på makeupsia@hotmaill.com.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits