makeupsia -
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

Tips for bedre søvn

HEI blogglesere! Beklager for dårlig med oppdateringer i det siste. Har hvert mye kaos i det siste, mye å gjøre, lite tid
Jeg har lenge slitt med dårlig søvn, jeg brukte lang tid på og sovne og sov lett. Det førte til at jeg var mye sur og sliten. Jeg vet at jeg ikke er den eneste som sliter med dette. Jeg satt meg ned og tenkte på hva som gjorde sånn at jeg sov godt, de få gangene jeg gjorde det. JA, FYSISK TRENING! Her er altså noen tips som jeg har begynt og gjøre og som har hjulpet meg masse. Er ikke sikkert alt virker på samme måte på alle, men noe gjør nok det!


1. TRENING!
Ja, jeg er en lat person. Jeg har høy forbrenning, noe som har gjort at jeg ikke har motivasjon til å trene. Jeg så ikke grunnen rett og slett fordi jeg ble ikke feit. Noe jeg selfølgelig innså var HELT feil. Jeg merket at jeg ble lat, sliten og sur. Trening hjelper virkelig på humøret! Jeg trener forløpig bare 30 min hver dag før jeg legger meg. Løper i 15 min, enkle yoga-øvelser i 10 min, "planken" i 2 min, 2x12 situps, og tøying resten. Jeg vet at det er lite, men det er en start!

               
        

2. DUSJ!
Etter en svett trenings"økt," pleier jeg å dusje i kaldt vann! Ikke sånn iskaldt, men rundt 20 grader kaldt. Det kjøler ned kroppen min, og da et det ekstra godt å legge seg tilrette i en god varm seng. (Håret skylder jeg også og tar det i en flette bak på hodet, men mitt er kort og rett så det merkes ikke dagen etter..)
Etter dusjen tar jeg alltid på en god lotion-bar fra Lush som har en beroligende lukt, som også hjelper! 

              
                 

3. BRENN DUFTLYS!
Dette gjør jeg hveer eneste kveld. Skru av den sterke taklampen og tenn på duftlysene. Jeg liker de fra Ikea og Home & Cottage. mmmm

                   
        

4. DROPP PC´N!!
Jeg var den den verste til å sitte på pc´n før jeg la meg, før. Ikke bare er det dårlig for sovnen din, men det mange ikke vet er at det type lyset pc´n sender ut, lurer øynene til å tro det er dag, altså, man blir mer våken. Det er heller ikke bra for ryggen, fordi vi ligger i en unaturlig stilling, lenge. Sist men ikke minst er det dårlig for huden din. Den trenger også hvile fra det skarpe lyset. 
Det jeg har begynt og gjøre er å lese blader etc. Så mye mer avslappende. Jeg har også på en "natta-spilleliste" på lavt volum med rolige sanger.

                   

           

 

I tillegg til alt dette renser jeg huden godt, men det gjør jeg med en gang jeg kommer fra jobb, også drikker jeg mye vann. Masse næring til huden.

Noen sangtips: Ed Sheeran, One Direction, Soundtracks fra fimer feks. Dear John Soundtrack, Justin Bieber, Bon Iver, The Script, Boyce Avenue osv osv.

- Gjør du noe av dette, eller har du tenk til å prøve noen ut? Har du slitt med dårlige søvnvaner? Har du noen tips å dele?

 

Natalie
 

 • Spray Cleaner

  Nå som jeg har gått til innkjøp av så mange nye sminkebørster, så var det på tide at jeg skaffet meg børsterens. Kjøpte en spray på Kicks som jeg har hørt mye godt om og gleder meg til å vaske børstene mine. I tillegg kjøpte jeg bomullspads til kun 19 kr. Er storforbruker av pads, så kjempe greit at de er så billige. Spray Cleaner'en kostet kun 59 kr.
  Hvordan vasker du børstene dine? Har du noen andre tips?

   

  Eileen

 • Clinique

  Ikke nok med sminkepungen, mamma hadde også kjøpt noen produkter fra Clinique til meg. Clinique er ett av mine favoritt merker, så ble selvsagt ekstra glad. Fikk en kjempe god sminkefjerner, en sort eyeliner med spisser og en utrolig god øyekrem. Sverger til Clinique og Shiseido når det kommer til ansiktsprodukter. Kan gjerne gi en dypere anbefaling når jeg har brukt produktene en stund. Hittil er jeg i hvert fall super fornøyd. Elsker Clinique!  Hvilket merke er din favoritt?

   

  Eileen

 • 7 deadly sins of beauty TAG

  Denne videoen er basert på en av videoene til Miss Glamorazzi på Youtube. I og med at den er opprinnelig på engelsk, så blir ikke vår versjon akkuratt som den skulle vært. Men håper dere liker den likevel. 

   

  Hva syns du? 

   

  Eileen og Natalie

 • Sminkepung

  Heldig som jeg er, så hadde mamma og pappa kjøpt en nydelig sminkepung til meg fra Victorias Secret, når de var på vei hjem fra Island. Sminkepungen rommer all min sminke + hårbørste og rens. Elsker denne allerede. Så har den ett speil i ytterlommen som er kjempe praktisk. Gleder meg til å bruke denne masse fremover! 

  Tusen takk mamma og pappa 


  Likte du denne?

  Eileen

 • TRENDALARM

  Denne sessongen er det masse godbiter som er inn. Alt fra mørke oog dype leppefarger, til rust og rødtoner på øyenlokkene. Jeg elsker denne sesongen best når det kommer til sminke, for det er alltid noe nytt og alltid like mye spennende, som gjør det lett og være kreativ i sminkeveien. Jeg likte spessielt godt at den såkalte "heavy liner" er inn nå! Jeg bruker stort sett eyeliner hver dag, men toner det ned mye. Nå har jeg lov til å gå all out. 

  Det jeg liker å gjøre er å kombinere dette med skikkelig edderkopp-vipper. Det er ikke mange som liker det, men jeg bare digger det til tykk eyeliner. Et must nå i vintersessongen!

  Hva syns du om eyelineren? Har du noen favorittrender denne sessongen?

   

  Natalie
 • Julegavetips til henne

  Her kommer også ett innlegg med julegavetips til henne. Som søster, mamma eller vennine.

  //KLOKKE                                                                                                                                                  //MASKARA

                                            

  //PARFYME                                                                                                                                       //IPHONE CASE


  //SKO                                                                                                                                             //SMYKKER

   

  Eileen     

   

 • Julegavetips til han

  Her en noen julegavetips til han, enten det er lillebror, storebror, en venn, pappa eller kjæreste. 


  //DEO                                                                                                                       //PARFYME

  //SKO                                                                                                                                                //SPILL

                                                                 


  //PS3 TILBEHØR                                                                                                                             //UNDERTØY

   

  Eileen

 • Mac Prep+Prime

  Hadde denne Lip Primeren for en stund siden, men den har vært tom ganske lenge og det var virkelig på tide med en ny. Den er fanastisk under leppestift eller kun for fuktighet. Leppestiften sitter dobbelt så godt med en god primer. Denne fra Mac forebygger også tørre lepper. Et kjempe pluss. Den er veldig drøy og holder lenge. Kun 160kr på Mac sin avdeling på Kicks.   Har du denne? 

  Eileen

 • Instagram

  Vi vil først si at vi er veldig takknemmelige for alle dere som støttes oss og bloggen!  Vi elsker alle de positive tilbakemeldingene vi får fra dere. 

  Det er bare og følge med videre, for hvem vet, plutselig en dag dukker det opp noen konkurranser :)

  Men vi har endelig skaffet oss en Instagrambruker! Vi legger ut bilde av sminkeprodukter og andre forhåpententligvis inspirerende bilder!

  Følg oss gjerne! det ville vi satt stoor prs på :)

  -har du instagram? kommer du til å følge oss?


  Natalie & Eileen

 • Tangle Teezer

  I ett tidligere innlegg så anbefalte jeg dere å kjøpe en naturbørste for å bevare håret. Man skal helst ikke børste håret når det er vått, i det hele tatt. Men med den nye børten fra Tangle Teezer så kan man nemlig det. Den løser opp floker og gjør heller ikke håret blir statisk. Den skader ikke håret på noen måte, slik som en vanlig hårbørste. Du slipper å røske og dra med hårbørsten for å løse umulige floker. Tangle Teezeren er fantastisk. Du kan gre håret som normalt men i tillegg ta vare på det. Håret er noe man mest sannsynlig skal ha hele livet og er en stor del av personligheten din. Så ta godt vare på det du har og kjøp gode produkter til ditt hår!

  Hvordan hårbørste har du?

   

  Eileen

 • Lancôme

  Igjen var jeg på SkinTonic på strømmen og er som vanlig kjempe fornøyd med deres service. En ung pen dame hjalp meg med å finne riktig farge og type foundation som passer meg best. Jeg endte opp med denne fra Lancôme. Er utrolig fornøyd med den. God dekkevne, veldig lett på huden, drøy og lukter faktisk veldig godt. Gleder meg til å få brukt denne masse fremover! 

  495,- på SkinTonic, kjempe fin pris i forhold til kvaliteten. Lancôme fremfor MaxFactor, Maybelline og Isadora. 

  Har du denne?

   

  Eileen

 • Natural look

  På lørdag sminket jeg kusinen min. Brukte relativt lite sminke i og med at hun er naturlig pen og veldig gyllen i huden. Hun bruker ikke sminke til vanlig og derfor ville jeg heller ikke gi hun ett hardt utrykk med masse sminke. Noe som ville blitt veldig untaturlig på hun. Brukte kun solpudder der "solen treffer", mørk shimmer-skygge i globalen, litt farge på brynene, en tynn våtliner på vippekanten, maskara og en nude leppestift med en rosa lipgloss over.  Var ikke så lett å få frem sminken på bildene. Men det er heller ikke meningen at det skal være en åpenbar sminke.


  Hva syns du?

  Eileen

 • 10 products i would repurchase TAG-video

  Vi har nå laget en ny TAG video. Håper dere liker denne og også her er jeg (Eileen) veldig forkjølt.  

  Noe du kunne tenkt deg her? Hva syns du?

   

  Natalie og Eileen

 • MoroccanOil - Oil Treatment

  MoroccanOil er et merke spesifisert til hår verdt å investere i. Jeg har gått mest inn på Oljen kalt Oil Treatment, for det er den jeg har selv. Men har også prøvd både shampooen og balsamen. Oljen tas raskt opp i håret og motvirker krusete hår og løser floker. Den styrker håret og beskytter det mot omgivelsene. Håret blir mykt uten og gjøre det fett. MoroccanOil er uten parabener og silikon, derfor vil produketet heller ikke skade håret ditt over lenger tid. Og ikke minst, den er varmebeskyttende! Absolutt verdt 350 kr.

  Fordel (ett pump) oljen gjennom håret med hendene etter vask men ikke vær for nær hodebunnen. Kan også fordeles i tørt hår om du har slitte eller splittede tupper.

  For å bevare håret på best mulig måte, ville jeg også kjøpt en naturbørste. En børste som er 100 ganger bedre enn en vanlig hårbørste. Fåes kjøpt på Vita.   Har du ett produkt fra MorrocanOil?

   

  Eileen

 • Veet hair minimizing lotion

  De siste ukene så har jeg testet ut en krem jeg egentlig ikke hadde noe tro på at skulle fungere i det hele tatt. Det er en krem fra Veet som du påfører på leggene/armene/osv etter du har barbert de, for å minimalisere hårveksten og mykne hårene. Var en tilfeldig youtube-kanal jeg var innom som anbefalte den, derfor valgte jeg å investere i den. Noe som viste seg å være utrolig smart. Jeg kan nå gå ett par dager uten å barbere leggene og de er enda like myke. Etter omtrent 3 dager så vil veksten være omtrent på samme stadie som man er fant til etter dag 1. Den fåes kjøpt på H&M sin kosmetiske avdelig, Cubus og Vita blant annet. Jeg anbefaler aboslutt alle å investere i en slik en. Enten du barberer deg eller ikke. Hårene blir myke og leggene blir utrolig glatte.

  Kommer du til å kjøpe denne?

   

  Eileen

 • Nye produkter

  Med fantastisk hjelp fra skjønne damer på Kicks på Steen og Strøm, så har jeg kjøpt meg ett nytt kompakt pudder fra Shiseido og en concealer fra Origins. Fikk utrolig god veiledning og hjelp til valg av farger. 

  Konsistensen er fantastisk og den smuldrer ikke opp og lager skjolder i løpet av dagen. Den er veldig matt og fin å bruke over BB Cream/foundation for å dempe ned shimmeren. Puddere er veldig drøyt og dekker urenheter og røde punkter. Selv bruker jeg pudderkost for kun å legge ett dekkende lag. Men om man har noen ekstra urenheter så er det veldig fint å bruke svampen over. Da forsvinner nærmest urenhetene. Helt utrolig. Ikke minst så er det en kjempe gunstig pris, kun 230 kr. 

  Denne concealeren er kjempe dekkende, spesielt mot mørke ringer under øynene og kviser. I tillegg er den Anti-aging og vil dermed forminske dine rynker eller ringene under øynene. Et mega pluss enten du har behov for det eller ikke. Det forminsker aldringstiden på de visse punktene. Kun 185 kr!!!  Har du prøvd noen av disse? 

  Eileen 

 • We (L) Guerlain

  Hei! må beklage for dårlige oppdateringer i det siste. Mye jobb og arrangementer, pluss at minnekortet mitt er mystisk forsvinnet. Også: det er ikke meningen å presse folk til å kjøpe dyre produkter, det finnes mange high-street produkter som kan funke like bra til deg. Dette er min menig, min oppfattelse og min hud.
   

  Må bare starte med å si at hvis du ser etter en kosmetikk-butikk med virkelig serviceinnstilte og engasjerte fagfolk, dra på KICKS på Steen & Strøm i Oslo! (nedre slottsgt)
  Jeg var på jakt etter en ny fin og fuktighetsgivende foundation. Damen som jobbet i Guerlain-sekjsonen, fjernet sminken min og prøvde på en foundation hun mente passet til mine krav. Og hun fant den perfekte foundationen. Den heter Guerlain Paure De Lumiére. Den hadde en fantastisk lukt, deilig konsistent og fantastisk dekkevne. Hun brukte kun foundation og blush på meg, og huden min glødet. 
  Jeg var er så fornøyd.
  Men ikke nok med det, hun så jeg hadde tørr hud så hun sendte med meg et serum. Det var bare en liten prøve, men den varer en god ukes tid.

  Jeg har prøvd mange forskjellige foundationer, og denne er den beste. Deffinitivt verdt de 470 kronene!

  Har du prøvd denne før? Hvilken foundation bruker du? 

   

 • A-Z beauty TAG

  Vi har ikke redigert filmen på noen måte, så det er sagt  og jeg (Eileen) er veldig forkjølt så ignorer min tette nese.  

  Hva syns du? Noe vi manglet? Liker dere "tag-videoer?" Forslag til andre tags? 

 • Ny header

  Da har vi ny header igjen. Laget av herlige Rikke som er jenta bak www.rikkelovlien.blogg.no. Er absolutt verdt å ta en tur innom bloggen hennes. 

  Tusen takk Rikke, for en kjempe fin header!

     Eileen og Natalie

 • LØP OG KJØP

  Vi gikk tilfeldigvis forbi Skin Tonic på strømmen og så et tilbud med tre renseprodukter fra Shiseido. Vi skrek nærmest av glede. Hele 140(!!!!!) kr for dette settet Oil-Control som er verdt over 500 kr. Natalie har produktene fra før, så jeg (Eileen) var pent nødt til å kjøpe meg ett selv. Et slikt tilbud er ikke å gå gå glipp av. Ikke nok med det, så har Shiseido en av de beste renseproduktene som finnes (etter vår mening) og de er alle veldig drøye og holder en god stund. Vi anbefalre absolutt alle til å løpe å kjøpe dere ett sett fra Shiseido på Skin Tonic. Gleder meg til å bruke disse i kveld.

  Beklager blitsen på bildene.


  Kommer du til å kjøpe denne pakken? 

   

  Eileen

 • Lâncome Jucy Tubes

  Fikk en ny lipgloss av min snille tante. Som du kanskje forstod av tittelen, er det en fra Lâncome. Deres Jucy tubes er ganske populære, jeg har hatt en før men den ble fort tom. 

  De har en veldig god lukt, og en veldig god smak. Det er en veldig "glossy" gloss med masse shimmer. Perfekt for småe lepper som mine. Deilig konsistens også!

  Fargen er i Marshammlow Electro

  Hva syns du om lipglossen? Har du prvd Jucy Tubes før? Dine erfaringer?

  Natalie

 • More is less

  De fleste ville nok sagt at "Less is more" men når det kommer til sminke så er det i hovedsak ikke sant. Før brukte jeg kun maskara og eyeliner. Det ga ansiktet mitt ett uferdig uttrykk. Var innom Kicks på Lillestrøm og fikk mange gode tips fra en fryktelig hyggelig dame. Hun fortalte nemlig det (etter lang utdanning og erfaring) at "More is less." Selvsagt til en viss grad, man skal jo ikke overdrive med sminke. Poenget mitt er at du vil naturligvis se mer ferdig ut og mer gjennomført ut om du i tillegg til maskaraen, påfører foundation, øyenskygge og markerer brynene dine. Det vil gi deg ett fullstendig utseende. Jeg snakker ikke om full partysminke hver dag. Øyenskyggene trenger ikke nødvendigvis å være mørke med en Smokey Eye-look. Holder i masse vis med en lys øyenskygge som passer din øyefarge. Rosefarger, gull eller brun er veldig dagligdagse farger som gir deg en naturlig look. Når det kommer til foundation så kjøper en stor del en farge som er for mørk, naturligvis for å "bli brunere." Det er galt. Foundation er til å gjevne ut huden og dekke til evt urenheter/ujevnheter, ikke til å gi deg farge. 

  Jeg vet at mange har problemer med å venne seg til å farge brynene, i og med at de rammer inn ansiktet på en helt ny måte med skrapere farge. Om du i starten syntes at en penn blir for sterkt så er det en veldig god ide å bruke en øyenskygge med ønsket farge og lett påføre med en skrå børste. 

  Om du har problemer med fargevalg, enten det gjelder foundation, øyenskygge eller annet så er det bare å besøke din nærmeste Kicks butikk hvor alle er godt utdannede og de vet hva de snakker om. Vi har i hvertfall bare hatt positive opplevelser med Kicks. 
  Ble ett litt generelt innlegg. Vil dere ha en video hvor vi viser hvordan foundation, pudder og øyenskygger skal påføres? 

   

  Eileen

 • Sminker Pernille

  Hei!

  I dag sminket jeg min kjære kusine Pernille <-link

  :

  Er bare helt natyrlig med bittelitt øyenskyge og mascara på øynene. På huden har jeg brukt solpudder og rouge. 

  Sminke av:  


   MEG

  Hva syns dere? Likte dere denne typen innlegg med "humor-video"?

   

  Natalie

   

   

 • Shiseido Pureness

  Hei!
  Skal omsider vise dere renseproduktene jeg bruker. Som sikkert mange av dere har fått med dere før, er det her min favoritt hudpleierutine. Den tar ikke bort alle kviser, men den renser huden min og gjør den ren. Jeg merket STOR forskjell etter jeg begynte å bruke disse.   "cleansing foam-et" bruker jeg hver dag, morgen og kveld. Deretter tar jeg "balancing softener" på en bomullspad og påfører lett i t-sonen og kinnene. 
  Skrubben, "pure purifying" bruker jeg kun hver søndag. 
  Produktene fåes kjøpt på de fleste parfymerier og koster rundr 250,- stk.
      Fuktighet er noe jeg trenger MYE av, så jeg bruker disse to. Øyekremen er anti-aging, men det er forebyggende mot hud som eldres, og huden eldres hele tiden, så jeg tenkte hvorfor ikke. 
  Origins er en tykk fuktighetskrem med en veldig sterk, men frisk lukt. Den er så fuktighesgivende. Et absolutt must nå på vinteren! Øyekremen koster rundt 500 og fuktighetskremen rundt 350. (litt usikker)

   

  Har du prøvd noen av disse før? Ble du litt fristet? 


  Natalie

 • TAG: Sminker oss uten speil

  Med god ide fra Makeupyourlife.blogg.no så har vi laget en video hvor vi sminker oss uten speil. Anbefaler forresten alle sammen å les Makeupyourlife sin blogg. To utrolig søte jenter som også er over gjennomsnittet interresert i sminke. Så håper dere titter innom bloggen og videon deres også. 

  Her er videoen:

   

  Dette syns vi var utrolig morsomt og vi hadde masse gøy med det, resultatet kan diskuteres men ....

  - Hva syns du? Liker du sånne type "tag" videoer? Forslag til andre tags/videoer vi skal gjøre?

  Kommenter gjerne :)


  Natalie & Eileen

   

 • Julegave ønsker

  Har faktisk ikke så mange store ønsker i år. Håper faktisk på flere små gaver en få store. Er ikke noe spesielt jeg ønsker meg, men er mye jeg kunne tenkt meg. Men en ting jeg absolutt ikke ønsker meg er definitivt penger. Der må jeg være ærlig, det er rett og slett dødskjedelig med penger i en konvolutt under treet. Gå å kjøp ett gavekort på Kicks eller en søt genser i stede. I år så blir det i hvertfall satt pris på mye sminkeprodukter, generelle hudpleie produkter fra f.eks Lush og ellers ting som interreserer meg. 

     1. Foundation kost, 2. Concealer fra Bare Minerals, 3. Gavekort fra Kicks, 4. Clinique 3 step, 5. Iphone 5, 6. Objektiv til kameraet mitt, 7. Marc Jacobs lommebok.

   

  Eileen

   

 • Rens til under 100 lappen

  For deg som vil ha en bilig og god rens så er Formula 10.0.6 svaret. Jeg var ute å lette etter en god rens til ikke så alt for mye penger i og med at jeg sjeldent har urenheter eller kviser. På Vita fant jeg en veldig reel en, som jeg valgte å kjøpe. I tillegg lukter denne kjempe godt. Det eneste minuset fra min side er at huden blir veldig fort tørr, så om du bruker den til å vaske huden morgen og kveld som meg, så er det en ide å kjøpe en god fuktighetskrem ved siden av. Ellers har jeg bare godt å si om rensen fra Formula 10.0.6. Enten man har urenheter eller ei så burde man ha som vane å rense huden. For det første så eldes ikke huden så fort som den vanligvis ville gjort. Du får vekk døde hudceller og annen møkk som legger seg i huden i løpet av en dag. Og du får en frisk hud som holder seg lenger fin.

  Vil også anbefale å bruke en skrubb for eksempel en dag hver uke som jeg gjør.   Hva slags rens bruker du?

  Eileen

 • Hva vil dere lese om?

  Vi vil veldig gjerne høre fra dere om det er noe dere mangler fra oss eller noe dere vil vi skal blogge om. Vi er åpne for det meste (innen vårt tema) og vi skal bli flinkere med videoer. Så det er bare å komme med ønsker eller tips til oss. I mellomtiden så kan dere følge oss på facebook for mer detaljer. HER HER HER HER!!! 
  Eileen

 • Tannbleking

  Jeg har brukt diverse tannblekinger nå i to år og jeg er ganske sikker på at det er flere der ute som lurer på om det fungerer og hvordan det virker. Til vanlig bruker jeg Rapid White sin blekning hvor jeg har alt fra reisepenn, blekning og tannkrem. Og den fungerer overaskende bra. Jeg har faktisk ingen anelse om man får kjøpt det i norge i og med at jeg kjøper mitt i england. Men Rapid White er definitvt en god investering om du er interresert i å bleke tennene dine på en enkel og trygg måte. Men i det siste så har jeg brukt tannblekningen fra Smilelab som jeg bestilte fra Coverbrands.no i og med at jeg har både lest og hørt mye positivt om den. Men jeg ble så absolutt ikke overbevist om at dette var en effektiv og god blekning. Utifra konsistensen så virket det som at produktet var gammelt, slimete og klissete. Det positivet er at den kun behøver å sitte på ett par minutter. 

  Har tatt noen enkle bilder for å vise en lett måte å bruke blekningen på uten å treffe leppene og for å slippe at blekningen går vekk med spyttet.

   

  Ta en bomullspad og klipp den i to:

  Deretter rull sammen hver del, til noe lignende man får hos tannlegen.


   

  Deretter legger du en del under overleppen og den andre delen mellom underleppen og tennene. Så er tennene klare til å bli påført bleking. 

  Håper det var til hjelp. 

  Har du bleket tennene før?

  Eileen

 • Sminkepungen

  Jeg har forsåvidt ingen fast sminkepung men har alltid med meg enkelte produkter. Det vil si min generelle hverdagsminke. Jeg har forresten et stort behov for en fin og stor sminkepung. Har sett på en på Visage men er ute etter noe annet enn en gjennomsiktig mappe. Om noen har noen butikker eller nettsider å foreslå så tas det i mot med stor takk. Men jeg er ikke så interresert i Lulu's. 

   
  Pudder fra Clarins, dekkstifter fra Artdeco og BB Cream fra Maybelline


  Ivy Green øyenskygge fra Mary Kay, palett fra NYX og brun øyenskygge fra Sans Soucis


  Diverse børster fra Makeup Mekka, liquid eyeliner fra H&M og øyenbrynspenn fra Calvin Klein.


  Maskara fra Dior, vippetang fra Søstrene Grene (av alle ting) og maskara børste fra Mary Kay.


  Og ikke minst min favoritt parfyme fra Gucci. Aner ikke hva jeg skal gjøre når disse blir tomme.

   

  Har vi noe av det samme? 

  Eileen

   

 • e.l.f

  Har lenge hatt planer om å bestille en pakke med diverse makeup fra Eyeslipsface, men grunnet så lave priser så er jeg veldig skeptisk på kvaliteten. Utifra hva jeg leser på diverse blogger så ser de fleste ut til å være fornøyd med produktene men jeg vil veldig gjerne høre deres meninger. 

  Har du kjøpt fra e.l.f før? Hva er dine erfaringer?
  Eileen

 • Anbefaling

  Hei! I dag tenkte jeg å dele mine favoritt-hårprodukter. Jeg oppdaget alle disse tingene i år, men har blitt helt avhengig nå. 
  Produktene er billige, og sykt bra.
  (Husk at produktene kan virke forskjellig på alle, men disse passer best for normalt til tørt/skadet hår. 
  Disse produktene har fått håret mitt til å virke tykt, og livlig.

  Moroccan Argan Oil shampo og balsam: De koster 49 kr stk og er tilgjengelige i alle butikker som selger shampoer og balsamer. 
  For det første, de lukter HIMMELSK, og det er arganen i produktene som gjør underverker. Det som "terger" meg litt er at Define skal ha med at det er fra Marokko, og det er mest 
  sannsynlig på grunn av den orginale MoroccanOil. Et lite sleipt salgstriks, men det virket!
  Jeg tar shampoen godt i hele håret, mens balsamen masserer jeg bare inn i håret som ikke er i direkte kontakt med hodebunnen (hvis det gir mening..)  Proffes professional treatment med Argan olje. 
  Ja jeg hørte på en video på youtube at argan var så godt for håret, så da bestemte jeg meg for å prøve det, og det skuffet meg ikke.
  Etter min mening, syntes jeg denne håroljen er bedre enn MoroccanOil (ja faktisk!), og de andre fra Loreal og Scwartzkopf.
  Den koster kun 39 kr på H&M og varer lenge, hvis du har kort hår som meg..  Så har jeg en TangeTeezer, som funker fantastik mot floker.

  Har du prøvd noen av disse produktene? Hva syns du? 

  Legg gjerne igjen en kommentar! :)
   

  Natalie
   

 • OFFICEHOURS

  (Ikke som i Mac's sminkekolleksjon!)
  Hadde min første dag på kontor, det var spennende :) jeg sminket meg derfor helt enkelt og naturlig.  Har dere en jobb? Likte dere sminken?

  Natalie

   

   

 • Stikkord:

  Jubileum

  I dag skal jeg i 70-årsdagen til farmor. Her er sminken og kjolen for annledningen!  Dette brukte jeg!  Ha en fin lørdag allesammen, det skal hvertfall jeg!

  Hva syns du om sminken? Skal du noe spennende i dag?

   

  Natalie

   

 • Zombie princess

  I kveld er det Halloween fest. Kan ikke vente med å komme i gang. Vi er endelig ferdig med å sminke oss og gleder oss masse til resten kommer. Vi har holdt på 2 timers tid og vi er ganske så fornøyde med resultatet. 

  Hva syns du? 

  Eileen og Natalie

 • I WANT

  Skal vise dere noen produkter jeg har lyst på.

   

    

  NYX Jumbo Eylepencil i Milk

   

   
  Urban Decay Primer Portion

   


  Urban Decay Naked og Naked2 palett.

   

  Laura Mercier Silk cream foundation.

   

  -Noe dere også har lyst på her? Eller noe dere vil at vi skal skrive om? Legg igjen en kommentar!

   

  Natalie

 • Makeup says it all

  Vi er to jenter på 17 som bor like utenfor Oslo. Vi har begge en stor interresse for sminke/hudpleie. I januar 2013 begynner vi sammen på Norsk Hudpleieskole. Følg med om du vil være med oss igjennom et beintøft år med 8 eksamner, ett heftig pensum og generelt det å eldes fra ungdom til voksen. Vi vil i hovedsak blogge om sminke, produkter og vi vil være flinke til å poste videoer. Kontakt oss gjerne på makeupsia@hotmaill.com.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits