makeupsia -
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

Sminkepung

Heldig som jeg er, så hadde mamma og pappa kjøpt en nydelig sminkepung til meg fra Victorias Secret, når de var på vei hjem fra Island. Sminkepungen rommer all min sminke + hårbørste og rens. Elsker denne allerede. Så har den ett speil i ytterlommen som er kjempe praktisk. Gleder meg til å bruke denne masse fremover! 

Tusen takk mamma og pappa 


Likte du denne?

Eileen

 • TRENDALARM

  Denne sessongen er det masse godbiter som er inn. Alt fra mørke oog dype leppefarger, til rust og rødtoner på øyenlokkene. Jeg elsker denne sesongen best når det kommer til sminke, for det er alltid noe nytt og alltid like mye spennende, som gjør det lett og være kreativ i sminkeveien. Jeg likte spessielt godt at den såkalte "heavy liner" er inn nå! Jeg bruker stort sett eyeliner hver dag, men toner det ned mye. Nå har jeg lov til å gå all out. 

  Det jeg liker å gjøre er å kombinere dette med skikkelig edderkopp-vipper. Det er ikke mange som liker det, men jeg bare digger det til tykk eyeliner. Et must nå i vintersessongen!

  Hva syns du om eyelineren? Har du noen favorittrender denne sessongen?

   

  Natalie
 • Lancôme

  Igjen var jeg på SkinTonic på strømmen og er som vanlig kjempe fornøyd med deres service. En ung pen dame hjalp meg med å finne riktig farge og type foundation som passer meg best. Jeg endte opp med denne fra Lancôme. Er utrolig fornøyd med den. God dekkevne, veldig lett på huden, drøy og lukter faktisk veldig godt. Gleder meg til å få brukt denne masse fremover! 

  495,- på SkinTonic, kjempe fin pris i forhold til kvaliteten. Lancôme fremfor MaxFactor, Maybelline og Isadora. 

  Har du denne?

   

  Eileen

 • Natural look

  På lørdag sminket jeg kusinen min. Brukte relativt lite sminke i og med at hun er naturlig pen og veldig gyllen i huden. Hun bruker ikke sminke til vanlig og derfor ville jeg heller ikke gi hun ett hardt utrykk med masse sminke. Noe som ville blitt veldig untaturlig på hun. Brukte kun solpudder der "solen treffer", mørk shimmer-skygge i globalen, litt farge på brynene, en tynn våtliner på vippekanten, maskara og en nude leppestift med en rosa lipgloss over.  Var ikke så lett å få frem sminken på bildene. Men det er heller ikke meningen at det skal være en åpenbar sminke.


  Hva syns du?

  Eileen

 • Nye produkter

  Med fantastisk hjelp fra skjønne damer på Kicks på Steen og Strøm, så har jeg kjøpt meg ett nytt kompakt pudder fra Shiseido og en concealer fra Origins. Fikk utrolig god veiledning og hjelp til valg av farger. 

  Konsistensen er fantastisk og den smuldrer ikke opp og lager skjolder i løpet av dagen. Den er veldig matt og fin å bruke over BB Cream/foundation for å dempe ned shimmeren. Puddere er veldig drøyt og dekker urenheter og røde punkter. Selv bruker jeg pudderkost for kun å legge ett dekkende lag. Men om man har noen ekstra urenheter så er det veldig fint å bruke svampen over. Da forsvinner nærmest urenhetene. Helt utrolig. Ikke minst så er det en kjempe gunstig pris, kun 230 kr. 

  Denne concealeren er kjempe dekkende, spesielt mot mørke ringer under øynene og kviser. I tillegg er den Anti-aging og vil dermed forminske dine rynker eller ringene under øynene. Et mega pluss enten du har behov for det eller ikke. Det forminsker aldringstiden på de visse punktene. Kun 185 kr!!!  Har du prøvd noen av disse? 

  Eileen 

 • We (L) Guerlain

  Hei! må beklage for dårlige oppdateringer i det siste. Mye jobb og arrangementer, pluss at minnekortet mitt er mystisk forsvinnet. Også: det er ikke meningen å presse folk til å kjøpe dyre produkter, det finnes mange high-street produkter som kan funke like bra til deg. Dette er min menig, min oppfattelse og min hud.
   

  Må bare starte med å si at hvis du ser etter en kosmetikk-butikk med virkelig serviceinnstilte og engasjerte fagfolk, dra på KICKS på Steen & Strøm i Oslo! (nedre slottsgt)
  Jeg var på jakt etter en ny fin og fuktighetsgivende foundation. Damen som jobbet i Guerlain-sekjsonen, fjernet sminken min og prøvde på en foundation hun mente passet til mine krav. Og hun fant den perfekte foundationen. Den heter Guerlain Paure De Lumiére. Den hadde en fantastisk lukt, deilig konsistent og fantastisk dekkevne. Hun brukte kun foundation og blush på meg, og huden min glødet. 
  Jeg var er så fornøyd.
  Men ikke nok med det, hun så jeg hadde tørr hud så hun sendte med meg et serum. Det var bare en liten prøve, men den varer en god ukes tid.

  Jeg har prøvd mange forskjellige foundationer, og denne er den beste. Deffinitivt verdt de 470 kronene!

  Har du prøvd denne før? Hvilken foundation bruker du? 

   

 • Lâncome Jucy Tubes

  Fikk en ny lipgloss av min snille tante. Som du kanskje forstod av tittelen, er det en fra Lâncome. Deres Jucy tubes er ganske populære, jeg har hatt en før men den ble fort tom. 

  De har en veldig god lukt, og en veldig god smak. Det er en veldig "glossy" gloss med masse shimmer. Perfekt for småe lepper som mine. Deilig konsistens også!

  Fargen er i Marshammlow Electro

  Hva syns du om lipglossen? Har du prvd Jucy Tubes før? Dine erfaringer?

  Natalie

 • Sminker Pernille

  Hei!

  I dag sminket jeg min kjære kusine Pernille <-link

  :

  Er bare helt natyrlig med bittelitt øyenskyge og mascara på øynene. På huden har jeg brukt solpudder og rouge. 

  Sminke av:  


   MEG

  Hva syns dere? Likte dere denne typen innlegg med "humor-video"?

   

  Natalie

   

   

 • Sminkepungen

  Jeg har forsåvidt ingen fast sminkepung men har alltid med meg enkelte produkter. Det vil si min generelle hverdagsminke. Jeg har forresten et stort behov for en fin og stor sminkepung. Har sett på en på Visage men er ute etter noe annet enn en gjennomsiktig mappe. Om noen har noen butikker eller nettsider å foreslå så tas det i mot med stor takk. Men jeg er ikke så interresert i Lulu's. 

   
  Pudder fra Clarins, dekkstifter fra Artdeco og BB Cream fra Maybelline


  Ivy Green øyenskygge fra Mary Kay, palett fra NYX og brun øyenskygge fra Sans Soucis


  Diverse børster fra Makeup Mekka, liquid eyeliner fra H&M og øyenbrynspenn fra Calvin Klein.


  Maskara fra Dior, vippetang fra Søstrene Grene (av alle ting) og maskara børste fra Mary Kay.


  Og ikke minst min favoritt parfyme fra Gucci. Aner ikke hva jeg skal gjøre når disse blir tomme.

   

  Har vi noe av det samme? 

  Eileen

   

 • Jubileum

  I dag skal jeg i 70-årsdagen til farmor. Her er sminken og kjolen for annledningen!  Dette brukte jeg!  Ha en fin lørdag allesammen, det skal hvertfall jeg!

  Hva syns du om sminken? Skal du noe spennende i dag?

   

  Natalie

   

 • Zombie princess

  I kveld er det Halloween fest. Kan ikke vente med å komme i gang. Vi er endelig ferdig med å sminke oss og gleder oss masse til resten kommer. Vi har holdt på 2 timers tid og vi er ganske så fornøyde med resultatet. 

  Hva syns du? 

  Eileen og Natalie

 • I WANT

  Skal vise dere noen produkter jeg har lyst på.

   

    

  NYX Jumbo Eylepencil i Milk

   

   
  Urban Decay Primer Portion

   


  Urban Decay Naked og Naked2 palett.

   

  Laura Mercier Silk cream foundation.

   

  -Noe dere også har lyst på her? Eller noe dere vil at vi skal skrive om? Legg igjen en kommentar!

   

  Natalie

 • NYX EYESHADOW & LIQUID EYELINER

  I sted var vi i Oslo på Visage å handlet noen småting. Finnes ikke finere paradis for oss makeup-frelste. Butikken ligger like ved Youngstorget og er kjempe ryddig og oversiktlig. De ansatte kan hva de snakker om og er veldig hjelsomme. Absolutt anbefaling fra oss begge! De har merker som Barry M, The Balm, NYX, Ciate og Ben Nye. I tillegg så har de ett utrolig godt utvalg av koster og tilbehør. 

  I og med at jeg er ny innen våt liner så valgte jeg å kjøpe denne Liquid Eyelineren fra H&M. Noe jeg ikke angrer ett sekund på. Den sitter utrolig godt og gir pene linjer. En billig og god investering. 

  NYX øyenskygge i farge 41 Anti Diva.

  De mest fantastiske fargene noensinne. NYX sine øyenskygger har utrolig gode pigmenter og gir derfor veldig god farge. Denne paletten er desidert mitt favoritt sminkeprodukt!

   


  Eileen

 • Halloween innkjøp

  Var en liten tur innom Standard og Visage i dag. Jeg skulle ha sminke i annledningen Halloween-fest. 


  Øverst fra venstre:
  Ben Nye scar wax, voks for å lage sår og ekkel hud.
  DUO vippelim, verdens beste vippelim!
  H&M eyeliner, kjempe bra og presis eyeliner til kunn 40 kr, et must.
  Fun Face cream makeup i hvit, grønn og blod.  

   ¨

  Gled dere til å se resultatene på FREDAG.

  -Hva syns du?

  Natalie

   

 • Pakke i posten

  Da mottok jeg endelig min bestilling fra Makeup Mekka. Er forsovet utrolig fornøyd med leveringstiden, tok 4 dager fra jeg bestilte til den lå i postkassen. Pakken inneholdte alt jeg bestilte pluss en gave fra de, to lipglosser, en øyenskygge kost og en beige neglelakk. Har så vidt fått testet ut noen av kostene, var tilsammen 10 i pakken. Og jeg er også strålende fornøyd med produktene. Eneste jeg var litt skuffet over er den lilla øyenskyggen som hadde alt for mye røde pigmenter og leppestiften som ga for lite farge. Ellers så kommer jeg definitvt til å bestille mer fra Makeup Mekka. 

  Tilsammen kom produktene på 170 kr, men siden man må betale frakt (om man bestiller for under 400,-) på 29 kr så kom min pakke på rundt 200. I og med at produktene har en såpass gunstig pris, så er det helt i orden med en fraktkostnad.  Gleder meg veldig til å få prøvd ut alle produktene, spesielt punktvippene. Er veldig spent på hvordan limet sitter.

   
  Eileen

 • Smokey Eyes

  I kveld gikk jeg for en mørk look. Annledningen er kino. For å ikke gjøre sminken så hard, tok jeg rosa friske kinn, og nude lepper.  Hva syns du?

  Natalie

   

 • M A C Myth

  Kicks har fått nytt lokale inne på den nye delen på Strømmen storsenter og der har de åpnet en Mac disk! Ble så glad når jeg så det, fikk bare lyst til å skrike.

  Jeg har lenge hatt lyst på en nude leppestift, men har ikke kjøpt det fordi det er blitt så fjortis-stemplet i Norge, noe jeg hater, men nå som det har roet seg bestemte jeg meg for å kjøpe en. Jeg gikk for en veldig kjent klassiker, nemlig Myth. Må si at jeg bare elsker konsistensen, pigmentasjonen og lukten. Minus at de har gått enda mer opp i pris 180 kr.  Husker når de kostet 150 kr.
  Her er den:

                        

            


   
   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Elsker den! Under har jeg L'Occitane Shea Butter

  Hva syns du om leppestiten? Var du å så på det nye senteret? 

  Natalie

 • Stikkord:

  I WANT

  Tenkte jeg skulle dele noen småting som jeg ønsker meg veldig mye. Alle produktene finner du på Coverbrands.no 

   

  Ønsker meg virkelig denne. Veldig lett å påføre og kjempe fin farge til både fest og hverdag.

  Barry M Lip Lacquers. 

  Farge: Party Pink 04

   

   

  Altså en universal øyebrynspenn er vel nesten ett must. Veldig deilig med børsten i den ene enden og fargen i den andre. Kjempe praktisk og konsistensen er kjempe god.

  Billion Dollar Brows Universal Brow Pencil

  Denne basen fra NYX er en kjempe god investering. Får øyeskyggen til å sitte på plass hele dagen og det blir lettere å påføre annen øyesminke. 

  NYX Eyeshadow Base


  Alle burde investere i en god rens. Enten man er forbruker av sminke eller ei. Denne rensen fra Ren er fantastisk og man føler seg virkelig ren etterpå. 

  REN No. 1 Purity Cleansing Balm   

   

  Eileen

   

   

   

 • Høstnegler  Må vise dere min favorittneglelakk denne høsten. Neglelakken har en utrolig fin farge, holder lenge med base- og overlakk, og er kjempebillig! 

  40 kr på Hennes&Mauritz, løp og kjøp!

   

  Natalie

 • Makeup says it all

  Vi er to jenter på 17 som bor like utenfor Oslo. Vi har begge en stor interresse for sminke/hudpleie. I januar 2013 begynner vi sammen på Norsk Hudpleieskole. Følg med om du vil være med oss igjennom et beintøft år med 8 eksamner, ett heftig pensum og generelt det å eldes fra ungdom til voksen. Vi vil i hovedsak blogge om sminke, produkter og vi vil være flinke til å poste videoer. Kontakt oss gjerne på makeupsia@hotmaill.com.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits