makeupsia -
Forside Add oss Om oss Kontakt oss

More is less

De fleste ville nok sagt at "Less is more" men når det kommer til sminke så er det i hovedsak ikke sant. Før brukte jeg kun maskara og eyeliner. Det ga ansiktet mitt ett uferdig uttrykk. Var innom Kicks på Lillestrøm og fikk mange gode tips fra en fryktelig hyggelig dame. Hun fortalte nemlig det (etter lang utdanning og erfaring) at "More is less." Selvsagt til en viss grad, man skal jo ikke overdrive med sminke. Poenget mitt er at du vil naturligvis se mer ferdig ut og mer gjennomført ut om du i tillegg til maskaraen, påfører foundation, øyenskygge og markerer brynene dine. Det vil gi deg ett fullstendig utseende. Jeg snakker ikke om full partysminke hver dag. Øyenskyggene trenger ikke nødvendigvis å være mørke med en Smokey Eye-look. Holder i masse vis med en lys øyenskygge som passer din øyefarge. Rosefarger, gull eller brun er veldig dagligdagse farger som gir deg en naturlig look. Når det kommer til foundation så kjøper en stor del en farge som er for mørk, naturligvis for å "bli brunere." Det er galt. Foundation er til å gjevne ut huden og dekke til evt urenheter/ujevnheter, ikke til å gi deg farge. 

Jeg vet at mange har problemer med å venne seg til å farge brynene, i og med at de rammer inn ansiktet på en helt ny måte med skrapere farge. Om du i starten syntes at en penn blir for sterkt så er det en veldig god ide å bruke en øyenskygge med ønsket farge og lett påføre med en skrå børste. 

Om du har problemer med fargevalg, enten det gjelder foundation, øyenskygge eller annet så er det bare å besøke din nærmeste Kicks butikk hvor alle er godt utdannede og de vet hva de snakker om. Vi har i hvertfall bare hatt positive opplevelser med Kicks. 
Ble ett litt generelt innlegg. Vil dere ha en video hvor vi viser hvordan foundation, pudder og øyenskygger skal påføres? 

 

Eileen

 • Tannbleking

  Jeg har brukt diverse tannblekinger nå i to år og jeg er ganske sikker på at det er flere der ute som lurer på om det fungerer og hvordan det virker. Til vanlig bruker jeg Rapid White sin blekning hvor jeg har alt fra reisepenn, blekning og tannkrem. Og den fungerer overaskende bra. Jeg har faktisk ingen anelse om man får kjøpt det i norge i og med at jeg kjøper mitt i england. Men Rapid White er definitvt en god investering om du er interresert i å bleke tennene dine på en enkel og trygg måte. Men i det siste så har jeg brukt tannblekningen fra Smilelab som jeg bestilte fra Coverbrands.no i og med at jeg har både lest og hørt mye positivt om den. Men jeg ble så absolutt ikke overbevist om at dette var en effektiv og god blekning. Utifra konsistensen så virket det som at produktet var gammelt, slimete og klissete. Det positivet er at den kun behøver å sitte på ett par minutter. 

  Har tatt noen enkle bilder for å vise en lett måte å bruke blekningen på uten å treffe leppene og for å slippe at blekningen går vekk med spyttet.

   

  Ta en bomullspad og klipp den i to:

  Deretter rull sammen hver del, til noe lignende man får hos tannlegen.


   

  Deretter legger du en del under overleppen og den andre delen mellom underleppen og tennene. Så er tennene klare til å bli påført bleking. 

  Håper det var til hjelp. 

  Har du bleket tennene før?

  Eileen

 • Makeup says it all

  Vi er to jenter på 17 som bor like utenfor Oslo. Vi har begge en stor interresse for sminke/hudpleie. I januar 2013 begynner vi sammen på Norsk Hudpleieskole. Følg med om du vil være med oss igjennom et beintøft år med 8 eksamner, ett heftig pensum og generelt det å eldes fra ungdom til voksen. Vi vil i hovedsak blogge om sminke, produkter og vi vil være flinke til å poste videoer. Kontakt oss gjerne på makeupsia@hotmaill.com.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits